Behandling med fillers

Ønsker du at fremhæve særlige områder i dit ansigt? Og kunne du tænke dig, at få et mere fast og friskt udtryk i ansigtet? Så er behandling med filler måske løsningen for dig, da filler kan give dig et mere markeret og oplagt udtryk i ansigtet.

filler2

Behandling med filler
hos Smukklinik
Vi mener, at et smukt ansigt er et ansigt i balance. Og derfor tilpasser vi altid vores behandlingerne til dig, så du kan ligne den bedste version af dig selv. Vi ligger vægt på, at dine personlige træk bevares samtidig med at dine bedste sider fremhæves. På den måde sikres et smukt og naturligt resultat, som passer til dig og dit ansigt.

Vores dygtige kosmetiske sygeplejerskere står klar til at rådgive dig om, hvad vi kan gøre for dig. Behandlingen med filler hos Smukklinik vil altid være tilpasset dine individuelle behov og ønsker.

før og efter læber filler
Læber der er blevet behandlet med filler, så de syner større og mere fyldige. 

Sådan virker filler
Filler er en gel, som sprøjtes ind under huden. Filler anvendes primært til at skabe volumen i ansigtet med. For eksempel i læberne, på hagen eller ved kindbenene. Men hvad mange måske ikke er klar over er, at filler også kan udfylde dybere rynker i huden, dog uden at påvirke musklerne eller ansigtets mimik.

Fillers er et fyldstof som hovedsageligt består af vand og Hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et naturligt stof, som vi alle er født med i kroppen, men som vi desværre mister med alderen. Derfor mister dit ansigt med alderen sin naturlige fylde, hvilket betyder, at kinderne bliver mere indsunkne, rynker og linjer i huden bliver mere tydelige og mundvigene kan blive mere nedadvendte. Dette kan får dig til at se ældre og mindre frisk ud, end du nødvendigvis føler dig.

En behandling med filler kan heldigvis genskabe noget af den tabte volumen og være med til at reducere de rynker, som får dig til at se ældre og mere træt ud, end du føler dig. Filler kan således være med til at genskabe fugt og fylde samt udglatte rynker og linjer. Ligeledes kan filler genskabe volumen i læber (læbeforstørrelse), kinder, kindben, hage og under øjnene, og du kan derfor få et naturligt friskt og yngre udseende.

Fakta om behandling med filler

  • Din krop optager gradvist filleren, og nedbryder den efter 6 – 18 måneder, hvorefter det er helt ude af kroppen. Behandlingen skal derefter gentages hvis du ønsker at bibeholde resultatet
  • Resultatet af behandlingen er ofte synlige nærmest med det samme, men der kan gå op til 2 uge, før resultatet er faldet helt til
  • Hvor længe effekten af en behandling varer, er meget individuelt, men du kan typisk regne med 4 til 12 måneder. Herefter skal behandlingen gentages
  • Effekten har en tendens til at vare længere, hvis du får flere behandlinger efter hinanden. Den første behandling du får med filler vil næsten altid være den, der holder i kortest tid

Fakta om Hyaluronsyren i filler

Hyaluronsyre i fillers

Før behandlingen 
Inden vi starter med en behandling, vil der altid være en konsultation hos en læge, hvor vi analyserer dine ønsker og finder den bedste måde, hvorpå du kan opnå det du gerne vil. Her vil du modtage en masse information om selve behandlingen, bivirkninger og resultaterne. Det kan nogle gange godt virke lidt overvældende, så vi anbefaler at du tager en person med, så der er to sæt øre frem for et.

Du vil også blive fotograferet til et før billede, så du kan se en dokumenteret forskel efter behandlingen. Efter behandlingen vil der blive taget et efterbillede for sammenligning.

Vær opmærksom på, at det er helt normalt at der med filler indsprøjtninger kan komme en reaktion i vævene, som vil give hævelse, rødme, misfarvninger og måske let ømhed i det behandlede område og omgivelserne deromkring, lige efter behandlingen. 


Betingelser for behandling: 

Personen er over 18 år

Personen har modtaget alt skriftlig information (om behandlingen, sædvanlig forløb, risiko for bivirkninger og komplikationer, samt muligheden for at medbringe bisidder)

Personen har haft 48 timers betænkningstid

Personen har givet samtykke til lægens behandlingsplan

Kontaktinfo SMUKKLINIK smuk dame

Kontakt Smukklinik by PHD

Vi er altid klar til at vejlede dig om den rigtige behandling. Kontakt os på tlf. 39 64 19 49