Fillers

Ønsker du at fremhæve eller korrigere en feature i dit ansigt, for at få et friskere udseende? Så kan Filler være løsningen for dig.
filler


Fillers bruges blandt andet til personer der døjer med kosmetiske gener såsom tab af volumen, rynkedannelse og asymmetri i ansigtet. Derudover bruges Filler også til læbeforstørrelse, og ikke-kirurgiske næsekorrektioner.  

Filler er en Hyaluron-gelé som sprøjtes ind under huden. Gelen er kendt for sin evne til at binde fugt i huden, og nedbrydes langsomt i huden. Hos Smukklinik bruger vi Juvéderm filler serien, som indeholder en smule lokalbedøvelse, som giver den bedst mulige behandlingsoplevelse. Effekten holder i nogle måneder (mellem 6 og 18) og behandlingen kan derefter gentages for vedligeholdelse. 

Før behandlingen

Inden vi starter med en behandling, vil der altid være en konsultation hos en læge, hvor vi analyserer dine ønsker og finder den bedste måde, hvorpå du kan opnå det du gerne vil. Her vil du modtage en masse information om selve behandlingen, bivirkninger og resultaterne. Det kan nogle gange godt virke lidt overvældende, så vi anbefaler at du tager en person med, så der er to sæt øre frem for et.
Du vil også blive fotograferet til et før billede, så du kan se en dokumenteret forskel efter behandlingen. Efter behandlingen vil der blive taget et efterbillede for sammenligning.

Vær opmærksom på, at det er helt normalt at der med filler indsprøjtninger kan komme en reaktion i vævene, som vil give hævelse, rødme, misfarvninger og måske let ømhed i det behandlede område og omgivelserne deromkring, lige efter behandlingen. 

 

hyaluron

Betingelser for behandling:

- Personen er over 18 år

- Personen har modtaget alt skriftlig information (om behandlingen, sædvanlig forløb,
   risiko for bivirkninger og komplikationer, samt muligheden for at medbringe bisidder)    

- Personen har haft mindst 48 timers betænkningstid

- Personen har givet samtykke til lægens behandlingsplan

PrivatHospitalet Danmark

Smukklinik

Ønsker du at bremse tiden en smule, er vi et sikkert alternativ med Danmarks bedste behandlere. Vi er klar til at vejlede dig om den helt rigtige behandling.
Kontakt os på telefon 39 64 19 49 eller via mail.

Send mail

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies