Dermaroller

En behandling med Dermaroller kan hjælpe med at reducere ar, fine linjer, rynker, ujævn hudstruktur og pigmentpletter. Derudover booster den huden og gør den mere elastisk, sundere og stærkere.

Dermaroller behandling

Dermaroller er en rulle der består af en masse små nåle som bliver rullet på huden. Når nålene bliver rullet på huden perforerer de arvævet i huden, og narrer derved huden til at tro den er blevet beskadiget. Dette stimulerer en helingsproces i huden, som sætter gang i kollagen-produktion og dermed hudfornyelse.

En Dermaroller behandling kan bruges til mange forskellige behandlinger:

  • Fine linjer og rynker
  • Hårgenerering
  • Overfladiske ar
  • Dybe ar
  • Akne
  • Pigmentpletter
  • Strækmærker
  • Cellulitis (appelsinhud)
  • Grov og ujævn hud

Før behandlingen
Før behandlingen vil der blive foretaget en konsultation, hvor dine ønskede resultater bliver diskuteret, så vi kan finde den løsning der passer bedst for at opnå netop de resultater. Denne behandling kræver ikke nogen betænkningstid og kan foretages samme dag som din konsultation. Hvis dette er tilfældet, så husk at give vores receptionist besked når du booker din tid, så vi kan sætte nok tid af til både konsultation og behandling.

Behandlingen
Når du møder ind til behandlingen er det en fordel at du ikke har makeup på. Dog vil vi altid sørge for at rense huden grundigt inden den bedøvende creme påføres. Efter at huden påføres den bedøvende creme skal den virke i 30 min.
Når den bedøvende creme virker, starter selve nålebehandlingen hvor vores behandler vil rulle nålen med et let tryk i forskellige retninger, for at påvirke alle områder der ønskes behandlet. Straks efter behandlingen med nålene, påføres huden en meget intensiv fugtighedscreme for at hjælpe helingsprocessen.

Behandlingen tager ca. 1 time inkl. ventetid mens bedøvelsen virker.  

Dermaroller før og efter billeder
Før og efter behandling med dermaroller, mod fine linjer og ujævn hud. 

Efter behandlingen
Efter behandlingen med Dermaroller, kan du godt forvente at huden kan være lidt rød i op til 3 dage. Dette er helt normalt, og kan sammenlignes med en mild solskoldning. Når rødmen er aftaget vil huden begynde at blive en smule tør, og herefter vil den begynde sin fornyelsesproces. Efter ca. 2 uger, vil resultatet kunne ses.

Lige efter behandlingen skal huden forholdes i ro, og ikke udsættes for ekstremer som sol, klorvand eller overdreven sved. Vi anbefaler at du smører din hud i en god fugtighedscreme flere gange om dagen i den første uge efter behandlingen.

For at opnå det ønskede resultat, skal der ofte 1 – 3 behandlinger til inden for de første 6 måneder. Derefter anbefaler vi at man gentager behandlingen 1-2 gange årligt, for at vedvare resultaterne.


Forlæng din behandling derhjemme
Vi sælger også Dermaroller Home Care kit, til hjemmebrug. Kittet kan bruges ti´l at forlænge eller vedligholde dine ansigtsbehandlinger. Det kan købes i receptionen. Læs mere her.
dermaroller 740x540

 

Betingelser for behandling: 

Personen er over 18 år

Personen har modtaget alt skriftlig information (om behandlingen, sædvanlig forløb, risiko for bivirkninger og komplikationer, samt muligheden for at medbringe bisidder)

Personen har haft 48 timers betænkningstid

Personen har givet samtykke til lægens behandlingsplan

Kontaktinfo SMUKKLINIK smuk dame

Kontakt Smukklinik by PHD

Vi er altid klar til at vejlede dig om den rigtige behandling. Kontakt os på tlf. 39 64 19 49