Behandling med botox

Ønsker du at få fjernet eller reduceret rynker og linjer i dit ansigt? Og kunne du tænke dig at se lidt yngre og mere frisk ud ? Så er behandling med botox måske løsningen for dig, da botox kan give dig et mere friskt og oplagt udtryk i ansigtet.

botox

Behandling med botox hos Smukklinik
Vi mener, at et smukt ansigt er et ansigt i balance. Og derfor tilpasser vi altid vores behandlingerne til dig, så du kan ligne den bedste version af dig selv. Vi ligger vægt på, at dine personlige træk bevares på trods af at dine rynker udglattes. På den måde sikres et smukt og naturligt resultat, som passer til dig og dit ansigt.

Vores dygtige kosmetiske sygeplejerskere står klar til at rådgive dig om, hvad vi kan gøre for dig. Behandlingen med Botox hos Smukklinik vil altid være tilpasset dine individuelle behov og ønsker.

Panderynker før botox behandling
Panderynker før behandling med botox

Panderynker efter botox behandling
Panderynker efter behandling med botox - Huden er blevet glattet ud, og rynkerne bliver væsentligt mindre synlige.

Sådan virker botox
Botox anvendes primært til dynamiske rynker, det vil sige de rynker, der opstår, når man laver en bestemt ansigtsbevægelse. Behandlingen med botox afslapper musklerne under huden, og derved udglattes rynkerne. Botox er effektivt i forhold til behandling af rynker og linjer mellem øjenbrynene, omkring øjnene (kragetæer), i panden, i mundvigene eller på forsiden af halsen. Behandlingen kan også give en smallere kontur langs kæben eller rette det såkaldte tandkødssmil (gummy smile).

Rynkereduktionen opstår fordi botox afslapper musklerne under huden. Derved glattes huden ud, og rynkerne vil forsvinde helt eller delvist. Resultatet bliver et mere friskt og mere ungdommeligt udtryk. Hvis der er tale om meget dybe furer, er det muligt at kombinere Botox med en injektionsbehandling med en ikke-permanent filler. Dette kan vores dygtige behandlere rådgive dig om.

Kragetær før og efter 740 x 210
Smilerynker ved øjnene, før og efter botoxbehandling.

Fakta om behandling med botox

  • Resultatet af behandlingen er ofte synlige efter 3-8 dage, men der kan gå op til 2-3 uger, før du kan se den fulde effekt af behandlingen
  • Effekten af behandlingen varer typisk i 3-6 måneder. Herefter skal behandlingen gentages
  • Effekten har en tendens til at vare længere, hvis du får flere behandlinger efter hinanden. Årsagen her til er, at musklerne bliver mere slappe af længere tids inaktivitet

Betingelser for behandling: 

Personen er over 18 år

Personen har modtaget alt skriftlig information (om behandlingen, sædvanlig forløb, risiko for bivirkninger og komplikationer, samt muligheden for at medbringe bisidder)

Personen har haft 48 timers betænkningstid

Personen har givet samtykke til lægens behandlingsplan

Kontaktinfo SMUKKLINIK smuk dame

Kontakt Smukklinik by PHD

Vi er altid klar til at vejlede dig om den rigtige behandling. Kontakt os på tlf. 39 64 19 49