Øjenlågsoperation

Tunge eller slappe øjenlåg kan skyldes forskellige ting. Det kan være medfødt, og skyldes et lavt siddende øjenbryn eller det kan udvikle sig over tid grundet enten slap hud eller overskydende fedt.

tunge øjenlåg

Lider du af med slap og hængende øjenlågshud (uden at det er synsforstyrrende) kan dette sagtens afhjælpes med en operation, hvor en del af øjenlågshuden fjernes. Tilsvarende kan slap hud i nedre øjenlåg (poser under øjnene) blive hjulpet af en kirurgisk opstramning af huden i nedre øjenlåg. Ved operationen fjernes, efter udmåling, et passende stykke tenformet hud på øjenlåget. I forbindelse med hudfjernelsen kan det blive aktuelt også at operere for fedtbrok fra øjenhulen, hvis dette er aftalt.

Ved forundersøgelsen vil vores plastikkirurg bedømme hvilken løsning der er bedst, og sammen kan I planlægge behandlingsforløbet og fremgangsmåden for operationen.

Til forundersøgelsen vil du også blive fotograferet til et før-billede for fotografisk dokumentation. Der vil blive taget et efter-billede 3-6 måneder efter operationen.

Operationen udføres enten i lokal eller fuld bedøvelse og varer cirka 1 time. Hvis du er blevet opereret i fuld bedøvelse, vil indlæggelsestiden sædvanligvis være ½ - 1 døgn. Hvis du er blevet opereret i lokalbedøvelse, er du klar til at tage hjem samme dag. Du vil blive tilbudt at sidde og hvile dig i venteværelset, indtil du er klar til at tage hjem (for eksempel med en ledsager eller egen chauffør).

Du skal føle dig sikker hele vejen igennem
Du skal føle dig helt tryg hos os, og derfor sørger vi for at være med dig hele vejen igennem processen. Vi sørger for at du får al nødvendig information med hjem, og at du altid kan komme i kontakt med os, hvis du har nogen spørgsmål efterfølgende. Vi tilbyder dig også ambulant kontrol tre til seks måneder efter operationen med klinisk fotografering. Denne kontroltid aftales normalt i forbindelse med at trådene eller dræn bliver fjernet.

Betingelser for operationen:

Personen er over 18 år

Personen har modtaget alt skriftlig information (om operation, sædvanlig forløb, risiko for bivirkninger og komplikationer, samt muligheden for at medbringe bisidder)

Personen har haft mindst en uges betænkningstid

Personen har givet samtykke til lægens behandlingsplan

Kontaktinfo SMUKKLINIK smuk dame

Kontakt Smukklinik by PHD

Vi er altid klar til at vejlede dig om den rigtige behandling. Kontakt os på tlf. 39 64 19 49