Øjenbrynsløft

Kosmetiske gener som følge af slap, nedsunken pandehud og øjenbryn kan hjælpes med en operation, hvor øjenbrynene løftes, og øjenbrynsområdet bliver opstrammet.

øjenbrynsløft

Et øjenbrynsløft vil resultere i et friskere og yngre udseende. Ved et øjenbrynsløft skæres en åbning på hver side tæt på hårgrænsen, hvorfra der tildannes en ’kanal’ ned til øjenbrynet. Gennem denne er det muligt at sætte et tråd ophæng fast mellem øjenbrynet og åbningen ved hårgrænsen, som kan strammes til det ønskede resultat.

Ved forundersøgelsen vil vores plastikkirurg bedømme om et øjenbrynsløft er det bedste for dig, og planlægge dit videre behandlingsforløb. Til forundersøgelsen vil du også blive fotograferet til et før-billede for fotografisk dokumentation. Der vil blive taget et efter-billede 3-6 måneder efter operationen.

Operationen udføres ofte i fuld bedøvelse og varer cirka 1-1½ timer. Indlæggelsestiden er ½-1 døgn

Du skal føle dig sikker hele vejen igennem
Du skal føle dig helt tryg hos os, og derfor sørger vi for at være med dig hele vejen igennem processen. Vi sørger for at du får al nødvendig information med hjem, og at du altid kan komme i kontakt med os, hvis du har nogen spørgsmål efterfølgende. Vi tilbyder dig også ambulant kontrol tre til seks måneder efter operationen med klinisk fotografering. Denne kontroltid aftales normalt i forbindelse med at trådene eller dræn bliver fjernet.

Betingelser for operationen:

Personen er over 18 år

Personen har modtaget alt skriftlig information (om operation, sædvanlig forløb, risiko for bivirkninger og komplikationer, samt muligheden for at medbringe bisidder)

Personen har haft mindst en uges betænkningstid

Personen har givet samtykke til lægens behandlingsplan

Kontaktinfo SMUKKLINIK smuk dame

Kontakt Smukklinik by PHD

Vi er altid klar til at vejlede dig om den rigtige behandling. Kontakt os på tlf. 39 64 19 49