Fedtsugning

Lider du af stædige fedtdepoter, som bare ikke vil forsvinde?

fedtsugning

Personer med kosmetiske gener som følge af uønsket lokaliseret fedme, kan i visse tilfælde hjælpes med en operation, hvor der udføres en fedtsugning (liposuction). Det er forskelligt fra person til person hvor mange fedtceller man har, og hvor de er placeret.

En fedtsugning kan ikke erstatte kost og motion, men bruges til at fjerne stædige fedtdepoter hos normalvægtige. Får man foretaget en fedtsugning, vil de resterende fedtdepoter stadig blive større, hvis man ikke opretholder en sund livsstil.

Ved forundersøgelsen vil plastikkirurgen undersøge om en fedtsugning er den rigtige løsning for dig, og om hvorvidt behandlingen eventuelt skal være opdelt i flere stadier. Vi anbefaler at du medbringer en ledsager til forundersøgelsen. Til forundersøgelsen vil du også blive fotograferet til et før-billede for fotografisk dokumentation. Der vil blive taget et efter-billede 3-6 måneder efter operationen.

Operationen udføres i fuld bedøvelse og varer mellem 1-3 timer. Indlæggelsestiden er sædvanligvis et døgn.

Du skal føle dig sikker hele vejen igennem
Du skal føle dig helt tryg hos os, og derfor sørger vi for at være med dig hele vejen igennem processen. Vi sørger for at du får al nødvendig information med hjem, og at du altid kan komme i kontakt med os, hvis du har nogen spørgsmål efterfølgende. Vi tilbyder dig også ambulant kontrol tre til seks måneder efter operationen med klinisk fotografering. Denne kontroltid aftales normalt i forbindelse med at trådene eller dræn bliver fjernet.

Betingelser for operationen:

Personen er over 18 år

Personen har modtaget alt skriftlig information (om operation, sædvanlig forløb, risiko for bivirkninger og komplikationer, samt muligheden for at medbringe bisidder)

Personen har haft mindst en uges betænkningstid

Personen har givet samtykke til lægens behandlingsplan

Kontaktinfo SMUKKLINIK smuk dame

Kontakt Smukklinik by PHD

Vi er altid klar til at vejlede dig om den rigtige behandling. Kontakt os på tlf. 39 64 19 49