Brystreduktion

Oplever du gener fra dine tunge bryster, kan en brystreduktion hjælpe dig.

skuldersmerter

Nogle kvinder oplever gener fra deres bryster hvis de er meget tunge. Det kan være i form af fysiske smerter i blandt andet nakke, skulder, bryst og ryg. Dog kan generne også opleves i sammenhæng med motion, strandture, problemer med at finde tøj eller lavt selvværd generelt. Disse gener kan i sidste ende være med til at begrænse ens fysiske og sociale aktivitet. Derfor står vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du ønsker en brystreduktion (reduktionsplastik).

Ved en brystreduktion bliver der fjernet hud, fedt- og kirtelvæv, således at brystet bliver mindre og mere fast. Størrelsen af brystvortekomplekset (ringen omkring brystvorten) kan også gøres mindre. 

Vi anbefaler, at en brystreduktion udsættes til at man er færdig med børnefødsler. Dette gør vi da en graviditet efter en brystreduktion kan påvirke resultatet af operationen og evnen til at amme. En graviditet kan dog sagtens gennemføres efter operationen.

Inden en operation vil der altid først være en forundersøgelse, hvor du sammen med en af vores eksperter vil finde den bedste behandlingsplan for det resultat du ønsker. Du vil også få mere information om hvad du kan forvente. Til forundersøgelsen vil du også blive fotograferet til et før-billede for fotografisk dokumentation. Der vil blive taget et efter-billede 3-6 måneder efter operationen.

Operationen udføres i fuld bedøvelse og varer cirka 3-4 timer. Indlæggelsestiden er sædvanligvis et døgn.

Du skal føle dig sikker hele vejen igennem
Du skal føle dig helt tryg hos os, og derfor sørger vi for at være med dig hele vejen igennem processen. Vi sørger for at du får al nødvendig information med hjem, og at du altid kan komme i kontakt med os, hvis du har nogen spørgsmål efterfølgende. Vi tilbyder dig også ambulant kontrol tre til seks måneder efter operationen med klinisk fotografering. Denne kontroltid aftales normalt i forbindelse med at trådene eller dræn bliver fjernet.

Vær opmærksom på, at operationen ikke kan foretages hvis dit BMI er over 30, da et vægttab vil kunne medføre ændringer af faconen og give et dårligere kosmetisk resultat. I nogle tilfælde er det dog muligt at foretage en mere omfattende fedtsugning i forbindelse med operationen, og hvis dette er tilfældet, behøves der ikke et BMI på under 30. Dette skal aftales med vores plastikkirurg til forundersøgelsen.  

Betingelser for operationen:

Personen er over 18 år

Personen har modtaget alt skriftlig information (om operation, sædvanlig forløb, risiko for bivirkninger og komplikationer, samt muligheden for at medbringe bisidder)

Personen har haft mindst en uges betænkningstid

Personen har givet samtykke til lægens behandlingsplan

Kontaktinfo SMUKKLINIK smuk dame

Kontakt Smukklinik by PHD

Vi er altid klar til at vejlede dig om den rigtige behandling. Kontakt os på tlf. 39 64 19 49