Brystløft

Er dine bryster begyndt at hænge lidt? Har du tabt dig, fået børn eller måske altid været ked af dine brysters tyngde, så er brystløft (mastopexi) en god mulighed for dig.

Brystløft

Brystløft er, modsat brystforstørrelse, et indgreb der ikke ændrer på brystets fylde, men dermed form. Brystet bliver løftet op, og får et mere velplaceret, spændstigt og fornyet udseende. 

Kom ind til en forundersøgelse, og få lagt en plan for, hvad der skal til for at du kan få det resultat du ønsker at opnå. Alt efter ønske kan et brystløft kombineres med et silikoneimplantat for et større og mere fyldigt bryst, eller med en nipple-korrektion for mindre areola (området omkring brystvorten) eller en højere placering af brystvorterne. Til din forundersøgelse vil der blive taget et før-billede til fotografisk dokumentation. 3-6 måneder efter operationen vil der blive taget et efter-billede.

Operationen udføres i fuld bedøvelse og varer cirka 2-3 timer. Indlæggelsestiden er sædvanligvis et døgn.

Du skal føle dig sikker hele vejen igennem
Du skal føle dig 110% tryg hos os, og derfor sørger vi for at være med dig hele vejen igennem processen. Vi sørger for at du får al nødvendig information med hjem, og at du altid kan komme i kontakt med os, hvis du har nogen spørgsmål efterfølgende. Derfor er du altid velkommen til at ringe til os ved der skulle opstå nogle spørgsmål efter forløbet er færdigt.

Vær opmærksom på, at operationen ikke kan foretages hvis dit BMI er over 30, da et vægttab vil kunne medføre ændringer af faconen og give et dårligere kosmetisk resultat.

Betingelser for operationen:

Personen er over 18 år

Personen har modtaget alt skriftlig information (om operation, sædvanlig forløb, risiko for bivirkninger og komplikationer, samt muligheden for at medbringe bisidder)

Personen har haft mindst en uges betænkningstid

Personen har givet samtykke til lægens behandlingsplan

Kontaktinfo SMUKKLINIK smuk dame

Kontakt Smukklinik by PHD

Vi er altid klar til at vejlede dig om den rigtige behandling. Kontakt os på tlf. 39 64 19 49