Brystforstørrelse

Vi går meget op i det naturlige udseende og vil derfor også sørge for at dine nye bryster kommer til at se så flotte og naturtro ud, som overhoved muligt.

brystforstørrelse

Nogle kvinder oplever at deres bryster er for små, også selvom de er inden for normalområdet. Vi ved at dette for den enkelte kvinde kan medføre et psykisk handicap, begrænse fysisk og social aktivitet, og således føre til ønsket om en brystforstørrende operation (Augmentation BFO).

Kom ind til en forundersøgelse og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at realisere din drøm om nye bryster, størrelsen, formen og selve forløbet. Vi anbefaler at du tager en bisidder med til din første konsultation, da det altid er godt med et par ekstra øre.

Med tiden vil kvinders bryster helt naturlig begynde at hænge, og hvis dette også er tilfældet kan denne operation kombineres med en opstramning af huden, enten i samme operation eller i adskilte. Til din forundersøgelse vil der blive taget et før-billede til fotografisk dokumentation. 3-6 måneder efter operationen vil der blive taget et efter-billede.

Operationen udføres i fuld bedøvelse og varer cirka 1-3 timer. Indlæggelsestiden er sædvanligvis et til to døgn.

Du skal føle sig sikker hele vejen igennem
Hos PrivatHospitalet Danmark benytter vi MENTOR® implantater af højeste kvalitet, med en 10 års garanti for gratis operation ved kapseldannelse og 25 års garanti ved implantatruptur. Vi vil gerne sikre os at du føler dig sikker igennem hele forløbet, men også tiden derefter. Derfor er du også altid velkommen til at ringe til os ved der skulle opstå nogle spørgsmål efter forløbet er færdigt.

Vi forbeholder os retten til at afvise patienter, hvis deres ønske anses som uetisk.

Vær opmærksom på, at operationen ikke kan foretages hvis dit BMI er over 30 da et vægttab vil kunne medføre ændringer af faconen og give et dårligere kosmetisk resultat.

Betingelser for operationen:

Personen er over 18 år

Personen har modtaget alt skriftlig information (om operation, sædvanlig forløb, risiko for bivirkninger og komplikationer, samt muligheden for at medbringe bisidder)

Personen har haft mindst en uges betænkningstid

Personen har givet samtykke til lægens behandlingsplan

Kontaktinfo SMUKKLINIK smuk dame

Kontakt Smukklinik by PHD

Vi er altid klar til at vejlede dig om den rigtige behandling. Kontakt os på tlf. 39 64 19 49