Ansigtsløft

Har du slap, hængende eller meget rynket ansigtshud kan det hjælpes med en operation, der løfter ansigtet ved at fjerne den overskydende hud med underliggende fedt. Operationen kan eventuelt kombineres med en opstramning af bindevæv og muskulatur på kind og hals.

ansigtsløft

Ved et ansigtsløft fjernes overskydende hud og fedt fra et område fra tindingen, ned foran øret og om bag. Huden på kinden og til en vis grad halsen underskæres frem mod læberne og ned under kæberanden, således at den kan trækkes opad-bagud. Der vil også blive foretaget en opstramning af kindens bindevæv.

Ved den første undersøgelse vil plastikkirurgen undersøge om en ansigtsløftning er den bedste løsning for dig, og derfra planlægge dit behandlingsforløb. Til forundersøgelsen vil du også blive fotograferet til et før-billede for fotografisk dokumentation. Der vil blive taget et efter-billede 3-6 måneder efter operationen.

Operationen udføres i fuld bedøvelse og varer cirka 3-4 timer. Indlæggelsestiden er sædvanligvis ½-1 døgn.

Du skal føle dig sikker hele vejen igennem
Du skal føle dig helt tryg hos os, og derfor sørger vi for at være med dig hele vejen igennem processen. Vi sørger for at du får al nødvendig information med hjem, og at du altid kan komme i kontakt med os, hvis du har nogen spørgsmål efterfølgende. Vi tilbyder dig også ambulant kontrol tre til seks måneder efter operationen med klinisk fotografering. Denne kontroltid aftales normalt i forbindelse med at trådene eller dræn bliver fjernet.

Betingelser for operationen:

Personen er over 18 år

Personen har modtaget alt skriftlig information (om operation, sædvanlig forløb, risiko for bivirkninger og komplikationer, samt muligheden for at medbringe bisidder)

Personen har haft mindst en uges betænkningstid

Personen har givet samtykke til lægens behandlingsplan

Kontaktinfo SMUKKLINIK smuk dame

Kontakt Smukklinik by PHD

Vi er altid klar til at vejlede dig om den rigtige behandling. Kontakt os på tlf. 39 64 19 49