Abdominalplastik

Lider du af slapt og hængende maveskind? Et problem der ofte opstår i forbindelse med fødsler eller et større vægttab.

mavefedt

Abdominalplastik er en operation der fjerner overskydende hud med henblik på opstramning af bugvæggen på kosmetisk grundlag. Her fjernes overskydende hud og fedt fra partiet mellem navle og skamben. Huden opadtil på maven underskæres således, at den kan trækkes ned, efter at navlen er skåret fri i hudniveau. Hvis det på forhånd er aftalt, foretages der samtidig en opstramning af bugmuskulaturen eller en fedtsugning.

Vi anbefaler at operationen udsættes til at man har fået børn, da graviditet efter en overstået abdominalplastik kan påvirke det kosmetiske resultat. Dog kan en graviditet sagtens gennemføres.

Før operation
Inden en operation vil der være en forundersøgelse, hvor plastikkirurgen vil undersøge om en abdominalplastik kan være løsningen for dig, og hvordan dit behandlingsforløb skal foregå. Plastikkirurgen vil også undersøge bugvæggen med henblik på, om der foreligger en svækkelse af muskler og bindevæv, som eventuelt bør behandles i forbindelse med operationen.

Til forundersøgelsen vil du også blive fotograferet til et før-billede for fotografisk dokumentation. Der vil blive taget et efter-billede 3-6 måneder efter operationen.

Operationen udføres i fuld bedøvelse og varer godt 2 timer. Indlæggelsestiden er sædvanligvis et døgn.

Du skal føle dig sikker hele vejen igennem
Du skal føle dig helt tryg hos os, og derfor sørger vi for at være med dig hele vejen igennem processen. Vi sørger for at du får al nødvendig information med hjem, og at du altid kan komme i kontakt med os, hvis du har nogen spørgsmål efterfølgende. Vi tilbyder dig også ambulant kontrol tre til seks måneder efter operationen med klinisk fotografering. Denne kontroltid aftales normalt i forbindelse med at trådene eller dræn bliver fjernet.

Betingelser for operationen:

Personen er over 18 år

Personen har modtaget alt skriftlig information (om operation, sædvanlig forløb, risiko for bivirkninger og komplikationer, samt muligheden for at medbringe bisidder)

Personen har haft mindst en uges betænkningstid

Personen har givet samtykke til lægens behandlingsplan

Kontaktinfo SMUKKLINIK smuk dame

Kontakt Smukklinik by PHD

Vi er altid klar til at vejlede dig om den rigtige behandling. Kontakt os på tlf. 39 64 19 49