Fedtsugning

Hvis du på trods af kostomlægning og vægttab stadig ikke kan komme af med mavefedt, kan en kosmetisk fedtsugning være en løsning. 

Hvad er en fedtsugning?

Personer med kosmetiske gener som følge af uønsket lokaliseret fedme, kan i visse tilfælde hjælpes med en operation, hvor der udføres en fedtsugning. En fedtsugning kan ikke erstatte kost og motion, men bruges til at fjerne stædige fedtdepoter hos normalvægtige. Det er dog forskelligt fra person til person hvor mange fedtceller man har, og hvor de er placeret. 
Får man foretaget en fedtsugning, vil de resterende fedtdepoter stadig blive større, hvis man ikke opretholder en sund livsstil.

Operationen udføres i fuld bedøvelse og varer mellem 1-3 timer. Indlæggelsestiden er sædvanligvis et døgn.

På Privathospitalet Danmark kan du få foretaget en fedtsugning

Inden en operation vil der altid først være en forundersøgelse
Ved forundersøgelsen vil plastikkirurgen undersøge om en fedtsugning er den rigtige løsning for dig, og om hvorvidt behandlingen eventuelt skal være opdelt i flere stadier. Vi anbefaler at du medbringer en ledsager til forundersøgelsen. Til forundersøgelsen vil du også blive fotograferet til et før-billede for fotografisk dokumentation. Der vil blive taget et efter-billede 3-6 måneder efter operationen.

PrivatHospitalet Danmark giver dig optimal tryghed gennem forløbet med en fedtsugning

Du skal føle dig helt tryg hos os, og derfor sørger vi for at være med dig hele vejen igennem processen. Vi sørger for at du får al nødvendig information med hjem, og at du altid kan komme i kontakt med os, hvis du har nogen spørgsmål efterfølgende. Vi tilbyder dig også ambulant kontrol tre til seks måneder efter operationen med klinisk fotografering. Denne kontroltid aftales normalt i forbindelse med at trådene eller dræn bliver fjernet.

Læs mere i vores pjece om fedtsugning

Betingelser for operationen

Personen er over 18 år

Personen har modtaget alt skriftlig information (om operation, sædvanlig forløb, risiko for bivirkninger og komplikationer, samt muligheden for at medbringe bisidder)

Personen har haft mindst en uges betænkningstid

Personen har givet samtykke til lægens behandlingsplan