Brystforstørrende operation

Oplever du at dine bryster er for små, selvom de er inden for normalområdet kan en brystforstørrende operation være den rigtige løsning. 

Hvad er en brystforstørrende operation?

En brystforstørrende operation kan foregå ved, at man får ilagt implantater, eller at man bruger sit eget fedt. I enkelte situationer kan det være nødvendigt med at få lavet et brystløft samtidig med brystforstørrelsen for at opnå det ønskede resultat.

Operationen udføres i fuld bedøvelse og varer cirka 1-3 timer. Indlæggelsestiden er sædvanligvis et til to døgn.

På Privathospitalet Danmark kan du få foretaget en brystforstørrende operation

Inden en operation vil der altid først være en forundersøgelse
Sammen med en af vores eksperter finder vi den bedste behandlingsplan for det resultat du ønsker. Du vil også få mere information om hvad du kan forvente. Til forundersøgelsen bliver der fotograferet til et før-billede for fotografisk dokumentation og 3-6 måneder efter operationen bliver der taget et efter-billede.

PrivatHospitalet Danmark giver dig optimal tryghed gennem forløbet med en brystforstørrende operation

Hos PrivatHospitalet Danmark benytter vi MENTOR® implantater af højeste kvalitet, med en 10 års garanti for gratis operation ved kapseldannelse og 25 års garanti ved implantatruptur. Vi vil gerne sikre os at du føler dig sikker igennem hele forløbet, men også tiden derefter. Derfor er du også altid velkommen til at ringe til os ved der skulle opstå nogle spørgsmål efter forløbet, er færdigt.

Læs mere i vores pjece om brystforstørrende operation

Brystforstørrende operation

Vær opmærksom på, at operationen ikke kan foretages hvis dit BMI er over 30, da et vægttab vil kunne medføre ændringer af faconen og give et dårligere kosmetisk resultat. I nogle tilfælde er det dog muligt at foretage en mere omfattende fedtsugning i forbindelse med operationen, og hvis dette er tilfældet, behøves der ikke et BMI på under 30. Dette skal aftales med vores plastikkirurg til forundersøgelsen.

Betingelser for operationen

Personen er over 18 år

Personen har modtaget alt skriftlig information (om operation, sædvanlig forløb, risiko for bivirkninger og komplikationer, samt muligheden for at medbringe bisidder)

Personen har haft mindst en uges betænkningstid

Personen har givet samtykke til lægens behandlingsplan