Ansigtsløft

Slap, hængende eller meget rynket ansigtshud kan det hjælpes med en operation, der løfter ansigtet ved at fjerne den overskydende hud med underliggende fedt. 

Hvad er et ansigtsløft?

Ved et ansigtsløft fjernes overskydende hud og fedt fra et område fra tindingen, ned foran øret og om bag. Huden på kinden og til en vis grad halsen underskæres frem mod læberne og ned under kæberanden, således at den kan trækkes opad-bagud. Der vil også blive foretaget en opstramning af kindens bindevæv.

Operationen udføres i fuld bedøvelse og varer cirka 3-4 timer. Indlæggelsestiden er sædvanligvis ½-1 døgn.

Vores dygtige plastikkirurger på Privathospitalet Danmark tilbyder ansigtsløft

Inden en operation vil der altid først være en forundersøgelse
Inden en operation vil der være en forundersøgelse, hvor plastikkirurgen vil undersøge om et ansigtsløft kan være løsningen for dig, og hvordan dit behandlingsforløb skal foregå. Plastikkirurgen vil også undersøge bugvæggen med henblik på, om der foreligger en svækkelse af muskler og bindevæv, som eventuelt bør behandles i forbindelse med operationen. Til forundersøgelsen bliver der fotograferet til et før-billede for fotografisk dokumentation og 3-6 måneder efter operationen bliver der taget et efter-billede.

PrivatHospitalet Danmark sikrer dig 100% gennem forløbet med et ansigtsløft

Du skal føle dig helt tryg hos os, og derfor sørger vi for at være med dig hele vejen igennem processen. Vi sørger for at du får al nødvendig information med hjem, og at du altid kan komme i kontakt med os, hvis du har nogen spørgsmål efterfølgende. Vi tilbyder dig også ambulant kontrol tre til seks måneder efter operationen med klinisk fotografering. Denne kontroltid aftales normalt i forbindelse med at trådene eller dræn bliver fjernet.

Læs mere i vores pjece om ansigtsløft

Betingelser for operationen

Personen er over 18 år

Personen har modtaget alt skriftlig information (om operation, sædvanlig forløb, risiko for bivirkninger og komplikationer, samt muligheden for at medbringe bisidder)

Personen har haft mindst en uges betænkningstid

Personen har givet samtykke til lægens behandlingsplan