Om SMUKKLINIK

SMUKKLINIK by PHD er en del af PrivatHospitalet Danmark i hjertet af Charlottenlund. I hospitalets trygge og kvalitetssikrede rammer tilbyder vi både kosmetiske behandlinger med for eksempel botox og filler samt plastikkirurgi/kosmetiskkirurgi udført af specialuddannet personale med flere års erfaring. Vi leverer maksimal tryghed i hver eneste behandling, og vi er underlagt høje kvalitetskrav, samt akkrediteret i følge Den Danske Kvalitetsmodel (DDKM).

Vi er ikke bare en skønhedsklinik

Hanne Zingenberg, Hospitalschef hos PrivatHospitalet Danmark

"Hos os, bryster vi os med at vores kunder altid kommer i første række. Som kunde hos os oplever du en høj faglig kvalitet og tidssvarende faciliteter, hvor dit behandlingsforløb er vores første prioritet. Dette skinner også igennem i vores smukklinik. Vi ønsker at være et alternativ til de eksisterende skønhedsklinikker. Et hospitalsskabt alternativ. 
Skønhedsindustrien er stødt voksende, og flere og flere muligheder skyder op rundt omkring. Dette er skønt, og vi mener
i den grad at skønhed skal fejres. Men i sikre og professionelle rammer.
Hos smukklinik by PHD skal du aldrig bekymre dig om sikkerhed og faglighed. Alle vores behandlinger bliver udført af uddannede sygeplejersker og i vores sterile rammer på hospitalet. Det er en garanti. 
Vi sætter en ære i det naturlige resultat, og nyder at hjælpe vores kunder med at fremhæve deres bedste features på en naturlig og tiltalende måde.
Vi glæder os til at byde dig velkommen."

beliggenhed

Gratis parkering og nem offentlig transport

SMUKKLINIK by PHD ligger på Jægersborg Allé 14, i hjertet af Charlottenlund lidt nord for København. Det er nem tilgang til PrivatHospitalet Danmark, hvor klinikken ligger, hvad enten du er i bil eller kommer med offentlig transport.

Er du i bil, findes der 80 gratis parkeringspladser i gården bag bygningen, til fri benyttelse. Der er indkørsel til gården, fra Jægersborg Allé 16. 

Kommer du med offentlig transport, ligger SMUKKLINIK omkring 190 meter, svarende til omkring 3 minutters gang, fra Charlottenlund s-togs station, hvor linje C kører til. Derudover går buslinje 171, lige til døren på Jægersborg Allé (stoppestedet hedder Trunnevang). 

Du kan planlægge din rejse på rejseplanen.dk