RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner

Eyelash Advanced Conditioner er et øjenvippeserum, der hjælper med at stimulere vippernes naturlige vækst, så du opnår længere, tykkere og fyldigere mørke vipper efter 4-8 ugers brug. 

Det aktive serum består af en nøje afbalanceret kombination af stimulerende og nærende ingredienser, som er både effektive og skånsomme ved brug. Biotin og vitamin B7 fremmer væksten, styrker vipperne og forlænger hårenes livscyklus. Ekstrakt af morgenfrue plejer hudcellerne.

RevitaLash produkterne er baserede på en virkningsfuld formel, der har en dokumenteret virkning og er desuden dermatologisk og klinisk testet samt fri for parfume og parabener. Produktet indeholder også ginsengrod for maksimal næring og pleje.

Anvendelse:
Påfør serummen én gang dagligt, på rene vipper (brug ikke makeup efterfølgende). Serummen skal påføres umiddelbart over den øverste vippekant, helt inde ved øjenvipperne som en eyeliner. Brug serummet inden du går i seng, på afrensede rene vipper. Så kan produktet få lov til at arbejde mens du får din skønhedssøvn.


Kan købes i receptionen: 899,- 


revitalash640x540
Revitabrow

RevitaBrow Advanced Eyebrow Conditioner

revitabrow 640x540

RevitaBrow Advanced Eyebrow Conditioner, er en unik serum kan hjælpe med at give fyldigere bryn. 

Serummet kombinerer styrken af peptider og planteekstrakter for at give dig ekstra fyldige og sunde bryn. Derudover indeholder det biotin, som fremmer hårvæksten. Serummet indeholder også specielle ingredienser såsom calendule, ginseng, hvedeprotein, morgenfrue og vitamin B7, der stimulerer hårene,så brynene bliver stærke og fyldige. 

RevitaLash produkterne er baserede på en virkningsfuld formel, der har en dokumenteret virkning og er desuden dermatologisk og klinisk testet samt fri for parfume og parabener. Produktet indeholder også ginsegrod for maksimal næring og pleje. 

Anvendelse: RevitaBrow skal anvendes én gang om dagen, på et rent og tørt øjenbryns-område. Det anbefales at anvende produktet om aften, inden man går i senge, så brynet kan få ro natten over. Påfør RevitaBrow, ved hjælp af øjenbryn applikatoren, med flere korte strøg på de områder af øjenbrynet, hvor du ønsker, at de skal se tykkere og fyldigere ud. 

Kan købes i receptionen: 829,-