Dermaroller Home Care Kit

Dermaroller™ Home Care (hjemmerulle) er baseret på teknikken micro-needling.


Hovedet på rullen består af 162 mikronåle med en nålelængde på 0,2 mm. Dermaroller™ Home Care er udviklet til hjemmebrug og understøtter Dermaroller™ Medical Care behandlinger, som foretages på klinikker med specialuddannet personale.


I langt de fleste tilfælde er behandling med Dermaroller smertefri. Det skyldes, at de ultrafine nåle kun laver mikroskopiske huller i huden øverste lag, epidermis (overhuden), og når således ikke de overfladiske nervesensorer, som ligger i hudens næste lag, dermis (læderhuden).


Dermaroller™ Home Care stimulerer cellefornyelsen i epidermis og ”narrer” huden til at tro, at der er sket en skade, så en helingsproces går i gang. Således boostes hudens regenereringsproces og cellefornyelse og tykkelsen af epidermis øges.


Kan købes i receptionen: 1.725,- 

dermaroller 740x540
Sådan bruges Dermaroller

Få gode resultater med vores Home Care Kit

Ved regelmæssig brug af hjemmerullen (1-3 gange om ugen) vil huden komme
til at fremstå glattere, mere jævn og blødere samtidig med at grove porer og
fine linjer reduceres. 

Dermaroller™ Home Care kan anvendes til ansigt, hals, decolleté og hænder.  Anbefales til alle hudtyper.

Hjemmekittet kan bruges hele året. 

Anvend aldrig Dermaroller™ på akne i udbrud, eksem, sår, irriteret eller solskoldet hud. Undgå Dermaroller™ hvis du er gravid. 


Fordele

  • Giver huden mere vitalitet og glød
  • Reducerer finere linjer
  • Reducerer hudens porer
  • Akneudbrud mindskes

Anvendelse

  • Om aftenen, 1-3 gange om ugen
  • Få yderligere vejledning om anvendelse: Instruktionsvideo
  • Opbevar altid rullen i sin originale æske


Hygiejne
Ved behandling med mikronåle, er renlighed meget vigtigt. Tænk på altid at behandle på tør og renset hud. Sørg for at din Dermaroller™ er renset. Efter brug rengøres rullen i lunkent vand og sprayes med den desinficerende spray der medfølger. Lad rulle ligge i sin æske med åbent låg til den er tør, og læg den herefter væk. 

Efterbehandling
A-Vitamin (følger med i homekittet)

Vi anbefaler Home Care Kittet som et supplement til dine Dermaroller™ behandlinger eller for at forlænge virkningen af andre ansigtsbehandlinger. Homekittet består af nåle på 0,2 mm, alt andet skal udføres på klinikken.