Clinical Super3 Exfoliator

exfoliator 640x540

Dual-Action skrubbecreme med Rooibos og Propolis. Clinical Super3 Exfoliator er en specielt stærkt virkende skrubbecreme med perfekte runde skrubbekorn, der mekanisk løsner døde og overflødige hudceller og åbner tilstoppede porer. Kombinationen af cremens biologiske exfoliering og det blide mekaniske slid gør hudoverfladen ekstraordinær blød. Resultatet er en langt yngre, blødere og mere glansfuld hud overflade, der er mere ensartet.

Særlige fordele:

 • Exfolierer huden for et langt glattere og yngre udseende

 • Fjerner døde hudceller

 • Øger hudens fugtniveau

 • Stimulerer blodcirkulationen

 • Åbner tilstoppede porer og virker mod de inflammationstilstande, der opstår i uren hud.

Anvendelse: Rens din hud og fugt den med vand. Påfør skrubbecremen og masser forsigtigt med fingerspidserne i en cirkulær bevægelse. Rens huden med vand efter 20 min. Hvis huden føles irriteret eller svier, fjernes cremen før. Brug ikke skrubbecremen mere end 2 gange om ugen. 

Kan købes i receptionen: 289,- 

Clinical Super3 Stærk Kløestillende creme

Creme med ekstrakt af Hordeum Vulgare. Clinical Super3 Kløestillende Creme kan ofte med succes anvendes ved diffus hudkløe, der ikke er fundet en medicinsk årsag til. Hudkløe skyldes ofte en ubalance i hudens barrierefunktion, og hver gang man kradser sig, er man med til at forstærke ubalancen og derved vedvarende fastholde eller forværre situationen.
Den fugter og beroliger den irriterede hud, så huden får fred til at normaliseres. Cremen har anti-inflammatoriske egenskaber, stimulerer collagen syntesen og er med til at genskabe ceramiderne i overhuden. Cremen normaliserer desuden hudens naturlige barriere mod omverdenen ved at tilføre huden Vitamin B. 

Særlige fordele:

 • Afhjælper kløende og irriteret hud

 • Anti-inflammatorisk

 • Genskaber hudens naturlig barriere

Anvendelse: Påføres i et tyndt lag, så ofte som det er nødvendigt. Undgå øjenområdet. Hvis huden er meget tør, kan der påføres bodylotion efter at cremen er trængt ind. Vær opmærksom på, at cremen godt kan svie til at starte med, hvis hudens barriere er beskadiget. 

Kan købes i receptionen: 355,- 

kløestillende 640x540

Clinical Super3 Derma+ 2 Food Supplement

kosttilskud 740x540

Med antioxidanter, vitaminer og mineraler.Dette revolutionerende og patentanmeldt kosttilskud kombinerer det bedste fra havet med det bedste fra planteriget. Indeholder ekstrakt af hajbrusk, der er velkendt som collagenopbyggende og har desuden et rigt indhold af Rooibos ekstrakt.

Indeholder desuden:

 • Vitamin A: Bidrager til at vedligeholde en normal hud.

 • Vitamin C, E og  Zink: Bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

 • Vitamin C: Bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud.

 • Vitamin D: Bidrager til immunsystemets normale funktion.

Testresultat: 59 % mere vand i overhuden efter 3 måneder. 

Anvendelse: 2 tabletter dagligt, eller mere hvis det er blevet anbefalet af din læge. Indtages med rigeligt vand i forbindelse med et måltid eller en time inden et måltid. Det fulde resultat kan ses efter to måneder. Folk med negle sygdomme kan opleve at det tager længere tid at se resultater. OBS: folk med fisk og skaldyrsallergi kan ikke bruge kosttilskuddet.

Kan købes i receptionen: 395,- 

Clinical Super3 Booster A-vitamin creme 

Clinical Super3 Booster er en meget stærk og meget hudvenlig Vitamin A creme, der effektivt forebygger og reparerer:

 • Tynd og gennemsigtigt hud

 • Solskader og aldersforandringer 

 • Uren hud 

Resultat er en mere ensartet hudoverflade med en klar visuel foryngelse og en klar strukturel forbedring. 

Clinical Super3 Booster har med sit høje indhold af tre effektive og særligt stabile typer A vitamin-estre en ekstraordinær god anti-age effekt, idet den gendanner tabt kollagen struktur i hele hudens tykkelse, så fine liner og ryker mindskes. Cremen forstærker endvidere overhudens struktur, så huden bliver mere robust og modstandsdygtig overfor ydre påvirkninger. Cremen er også velegnet til behandling af uren hud. 

Anvendelse: Brug cremen i ansigtet og på halsen og dekolletagen. Cremen påføres tyndt morgen eller aften på afrenset hud. De første to uger bruges cremen hver anden dag, for at introducerer huden til ingredienserne og herefter kan den gradvist bruges mere. Der kan forekomme en let forbigående rødme i de første dage, fordi huden skal vænne sig til A-vitaminerne. Ved uren hud suppleres med Clinical Super 3 skrubbecreme efter behov. 

Kan købes i receptionen: 1.220,- 

a vitamin 640x540