Forskel på Botox og Fillers

Er du i tvivl om hvad forskellen på Botox og Filler er, og hvilken behandling der bedst kan hjælpe dig?

 

Fillers er et fyldstof som hovedsageligt består af vand og Hyaluronsyre. Dette minder meget om kroppens egen Hyaluronsyre, hvilket betyder at det derfor oftest altid accepteres i ens væv og derfor sjældent resulterer i nogen former for allergiske reaktioner. Fillers bruges til at skabe volumen eller fylde, forskellige steder i ansigtet som ønskes fremhævet eller korrigeret. Kroppen optager gradvist stoffet, og nedbryder det efter 6 – 18 måneder, hvor det derefter er helt ude af kroppen.

Botox (Botulinum A Toksin) er et lægemiddel der indsprøjtes og afslapper musklerne. Botox fungerer sådan, at man, ved at afslappe musklerne nemt kan komme til at se flere år yngre ud, og resultatet kan nemt vedligeholdes ved gentagne behandlinger. Botox er ikke permanent, så ønsker man at stoppe, vil resultatet aftage igen. Botox er en medicinsk behandling og kan derfor afhjælpe mange forskellige ting, herunder blandt andet både spasmer og svedbehandlinger. Botox holder normalt 3-6 måneder.

For at opsummere, så er Filler og Botox altså to meget forskellige behandlinger, og bruges derfor også forskellige steder i ansigtet.

Botox blokerer impulsen mellem nerve og muskel som afslapper musklen og derfor bruges det til at fjerne rynker i panden, ved munden eller ved øjnene. Filler derimod giver volumen og fylde, og kan korrigere asymmetri i ansigtet. Derfor bruges det mest til læber, kinder, hage, næse og kæbelinje.

 Er du stadig i tvivl? Så er du altid velkommen til at kontakte os. 


PrivatHospitalet Danmark

Smukklinik

Ønsker du at bremse tiden en smule, er vi et sikkert alternativ med Danmarks bedste behandlere. Vi er klar til at vejlede dig om den helt rigtige behandling.
Kontakt os på telefon 39 64 19 49 eller via mail.

Send mail

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies